14 723 874

25 000 000 ₴

58%

Підписки

Діяти

Підписки

Діяти

Зібрано: 23 567
Розіграш 5-ти пар екскурсій на тренувальний майданчик «UNITS»
Збір завершено
Збір завершено

Розіграш 5-ти пар екскурсій на тренувальний майданчик «UNITS»

Розіграш екскурсії на тренувальний майданчик «UNITS» за донат для ГУР

Оглядова екскурсія на тренувальний майданчик «UNITS» — унікальна можливість для цивільних побачити, як сучасні козаки тренуються перед справжнім боєм.

Розіграшем підсилюємо збір на 600 тисяч гривень для Міжнародного легіону при ГУР МО України. Ти можеш отримати ексклюзивний досвід, а військові — український безпілотник SA-2 «Шкіпер».

«UNITS» — універсальна система вогневої підготовки бійців згідно з методикою Міністерства Оборони України. З нею військові набивають руку на тренажерах понад 30-ти різних видів озброєння, щоб на по полі бою прицільно знищувати ворога. Серед арсеналу симуляційної системи — NLAW, Javelin, AT-4, Stinger, Ігла, Стріла, Перун та інші.

Неповторний лот надає PSS by Logics 7 — компанія-розробник програмного забезпечення «UNITS». Разом з макетами, які повністю ідентичні справжній зброї, software гарантує ефективне навчання бійців з мінімальними витратами. 

Унікальний досвід для тебе, а для захисників з Міжнародного легіону — БпЛА «Шкіпер». Він суттєво допомагає під час виконання бойових завдань. Потрібен для розвідки та коригування вогню артилерії. Працює в глибині тилу противника аж до 35 кілометрів. 

БпАК SA-2 «Шкіпер» – український безпілотний авіаційний комплекс розвідки та коригування вогню артилерії. Модель розробило київське підприємство ТОВ «Спец Аеро» у 2023 році і передало для подальшого серійного виробництва до компанії «UKRAINE ROBOTICS». Кожен БпЛА оснащений модулем псевдовипадкового переналаштування робочої частоти, що захищає сигнал ручного керування і телеметрії навіть під дією ворожого РЕБ. Система ефективно визначає розташування БпЛА протягом усього польоту і має вирішальне значення для виконання бойового завдання.

Комплекс складається з:

- комплекту наземного устаткування (наземна станція та операторське місце);

- двох безпілотних літальних апаратів;

- стартової платформи;

- комплексу антен та навігаційних маяків.

Як взяти участь у розіграші?

📌 Зробити донат від 200 грн на цій сторінці або в Монобанку

📌 Кожні 200 грн = 1 шанс

📌 Що більше сума - то більше шансів побувати на екскурсії (1000 грн = 5 шансів) 

📌Донатиш на Банку не з Mono — залиш у коментарі дані, щоб ми могли з тобою зв’язатись!

📌 Після досягнення загльної цілі у 600 тис. грн проведемо розіграш через random.org

📌 Результати — в соцмережах KOLO!

Крута новина: в нас таких квитків цілий десяток! Цього разу переможців буде аж 5, щоб ти міг цей незабутній досвід розділити з другом / подругою. 

І просимо звернути увагу — екскурсія проходитиме в Києві.

Долучайся до заKOLOту, і нехай фортуна повернеться до тебе тим боком! 

P.S. Вкажи свої дані для звʼязку, якщо ще не маєш профілю в KOLO (створи його, це швидко та зручно).


 

Зібрано: 23 567

FAQ

Ми українські IT-експерти, котрі допомагають ЗСУ тримати технологічну перевагу над ворогом. Ми такі ж, як і багато інших людей в IT. Любимо вирішувати складні завдання та поліпшувати життя за допомогою інновацій. Ми також любимо свою країну, що дала світу безліч чудових ІТ-продуктів. І наші серця краються, адже руйнують наш дім. Ми хочемо зупинити звірства, тому допомагаємо армії отримати високотехнологічну перевагу.

100% зібраних коштів йдуть на допомогу ЗСУ. Ми в KOLO сфокусовані на трьох напрямках, це — оптика, повітря і звʼязок. Всі гроші, які ми отримуємо, ми спрямовуємо на закупівлю саме на технологічні девайси в цьому напрямку. Цільові збори — не виключення.

Для будь-якого цільового збору, на сторінці оплати, ви можете вибрати одну із трох валют UAH ₴, USD $ та EUR €. Якщо ви хочете зробити донат за реквізитами або криптою — це також можливо! Переходьте на сторінку https://www.koloua.com/donate обирайте зручний спосіб, і в коментарі вказуйте назву збору — ми спрямуємо кошти саме туди, куди ви хочете.

Ми в KOLO намагаємось бути на 100% прозорими у всіх аспектах. Фінансова звітність для нас, одне з найважливіших питань прозорості. Ви можете ознайомитись зі щомісячною фінансовою звітністю та фото звітами по всім зборам які ми вже реалізували, або плануємо реалізувати.

Запит на отримання допомоги від фонду KOLO

* ми працюємо тільки з офіційними запитами від військових частин, з оформленням відповідних документів та становленням обладнання на облік військових частин

Напишіть нам, якщо у вас є ідеї, або залишились запитання

Задати питання

Хочеш стати частиною фонду KOLO? Подавай заявку за посиланням:

Стати волонтером

Інша інформація

Наша адреса

БО “БФ “КОЛО УКРАЇНА”, вул. Алмазна, буд. 97, м. Запоріжжя, Запорізька обл., Україна, 69009

Наш email

info@koloua.com

Запити преси

press@koloua.com