15 714 114

25 000 000 ₴

62%

Підписки

Діяти

Підписки

Діяти

Фонд KOLO отримав першого CEO

Фонд KOLO отримав першого CEO

Це має допомогти фонду вийти на новий рівень результативності в допомозі Силам оборони. При цьому фокусом лишиться ROI — кожна задоначена гривня має перетворитися на якомога більше збережених життів наших захисників та якомога більше знищених окупантів.

Вперше за майже два з половиною роки роботи благодійного фонду TECH-спільноти KOLO матиме єдиного керівника. 

Ним став Яр Бірзул — один із співзасновників фонду, підприємець та, в минулому, топ-менеджер компаній ЛУН, Robota.ua та TemplateMonster.

Раніше роботу фонду гуртом координували всі співзасновники — українські топ-менеджери IT-компаній. Це надавало KOLO особливу суперсилу — креативне продуктове мислення, завдяки чому фонд багато разів знаходив інноваційні способи збору донатів та перетворення їх на актуальну допомогу передній лінії фронту. 

Наприклад, KOLOна (підписка від людей), KOLOси (підписка від компаній), Святкове KOLO (привітання зі святами за донат) тощо.

Засновники, як і майже вся команда фонду, — волонтери, які мають основну роботу. Через що, на жаль, можуть приділяти вельми обмежений час та увагу роботі в KOLO, що часом створювало перешкоди. Завдяки чудовій команді фонд працював добре, та міг ще краще.

Тому співзасновники вирішили призначити єдиного керівника, який приділятиме всю увагу налагодженню системної роботи фонду, щоб переконатися, що кожна гривня конвертується в допомогу з максимальною ефективністю.

 

Яр Бірзул, CEO та Co-Founder @ KOLO:

«Вкрай важливо, щоб фонд допомагав нашим захисникам в наступні роки також. Тому інші співзасновники попрохали мене долучитися команди фонду в ролі керівника. 

Моя задача — допомогти фонду перемкнути передачу та вивести допомогу на новий рівень»

 

Євген Ковалевський, CTO та Co-Founder @ KOLO:

«Повномасштабне вторгнення триває майже 2,5 роки, ми розуміємо, що швидкої перемоги не буде. Щоб фонд міг допомагати мінімум на тому ж рівні, що і раніше, потрібен системний підхід. Людина, яка повністю зосередиться на фонді. Ми раді, що Яр погодився відповісти на цей виклик. Він дуже системний, знає всі процеси у фонді та має нашу повну довіру. Віримо, що в ролі CEO він принесе новий подих в мотивацію команди та успішну роботу фонду, що збереже чимало життів наших захисників»

 

Сергій Бережний, Co-Founder @ KOLO:

«Насправді, фонд потребує СЕО вже більше року. У нас працює понад 100 супер волонтерів, і має бути хтось один, хто зосередить роботу команди. На щастя, ми знайшли таку людину, та це найкращий СЕО для KOLO. Яр розділяє наші цінності, ми знаємо, що він сумлінно спрямує ресурси фонду на правильні речі. Його завдання – попри загальний тренд падіння донатів, збільшувати надходження на KOLO, що дозволить нашому незалежному технологічному фонду залишатися серед лідерів зборів в Україні».

 

Довідка:

Яр Бірзул — топ-менеджер українських IT компаній та підприємець. До KOLO допомагав компаніям ЛУН, Robota.ua та TemplateMonster в ролі директора з продукту. В 2023 році заснував власний освітній стартап ARCHON, в якому створив інтерактивний курс-тренажер з Юніт-економіки.

KOLO — фонд української TECH-спільноти, що 6 березня 2022 року заснували українські топ-менеджери IT компаній. За цей час фонд зібрав та допоміг захисникам на майже 700 мільйонів гривень.

 

Інші новини

Що таке засоби радіоелектронної боротьби (РЕБи)?

10 квітня 2024 р.

Що таке засоби радіоелектронної боротьби (РЕБи)?

Що таке РЕБ та як він працює? Як використовують такі засоби, що впливає на їхню роботу та що врахувати під час вибору? Гонка озброєнь з ворогом та чому РЕБ не є універсальним захистом? Усі відповіді читайте тут.

09 лютого 2024 р.

Все, що ви хотіли знати про FPV дрони-камікадзе

27 липня 2023 р.

Дивись, донать, навчайся: підбірка корисних і веселих KOLO-стрімів

29 червня 2023 р.

Збір на "Шарки" завершений! Ось його головні цифри та факти

Запит на отримання допомоги від фонду KOLO

* ми працюємо тільки з офіційними запитами від військових частин, з оформленням відповідних документів та становленням обладнання на облік військових частин

Напишіть нам, якщо у вас є ідеї, або залишились запитання

Задати питання

Хочеш стати частиною фонду KOLO? Подавай заявку за посиланням:

Стати волонтером

Інша інформація

Наша адреса

БО “БФ “КОЛО УКРАЇНА”, вул. Алмазна, буд. 97, м. Запоріжжя, Запорізька обл., Україна, 69009

Наш email

info@koloua.com

Запити преси

press@koloua.com