Підписки

Діяти

Підписки

Діяти

Зібрано: 900 967
з 900 000
100%
Розіграш iPhone 15 Pro з підписом голови СБУ генерала Малюка
Збір завершено
Збір завершено

Розіграш iPhone 15 Pro з підписом голови СБУ генерала Малюка

Розіграш iPhone 15 Pro з підписом голови СБУ генерала Василя Малюка.

Збираємо на додаткові навігаційні модулі до ударних БпЛА для підрозділу «Картель». Вартість одного модуля — 45 тис. грн, ми ж збираємо мінімум на 20 одиниць. Щоб якомога швидше відправити техніку військовим розігруємо iPhone з підписом голови СБУ — самого генерала Малюка. Цей айфон унікальний, такий буде лише в тебе!

Що розігруємо?

iPhone 15 Pro 128 GB Black Titanium, який особисто підписав голова Служби безпеки України генерал Малюк. Ми отримали такий цінний приз завдяки тісній співпраці підрозділу «Картель» та СБУ.

Також варто зазначити, що три найбільших донати отримають гарантовані призи - по пляшці брендованого вина  підписами бійців підрозділу!

На що збираємо?

Ударні дрони «Баба-яга» здатні нести до 20 кг вантажу та знищувати окупантів гуртом. Вони ефективно вражають мінометні розрахунки, бліндажі, місця проживання живої сили противника. Проте з розвитком ворожих систем радіоелектронної боротьби (РЕБ) їхня робота ускладнюється.

Уже сьогодні наші військові використовують навігаційні модулі з захистом від перешкод, що створюють засоби РЕБ. Їх прилаштовують до навігаційних систем БпЛА. Крім захисту від впливу РЕБів, модулі дають БпЛА змогу знаходитися на відстані у 7–10 разів ближче до генератора перешкод під час виконання бойових завдань. Таким чином, модулі допомагають знищувати ворогів та рятують життя бійця, який може працювати далі від лінії безпосереднього зіткнення.

Для кого збираємо?

Підрозділ «Картель» спеціалізується на атаках ворога за допомогою ударних дронів (відомих в народі як «табуретка», або «баба-яга»).
Підрозділ вправно працює з наявними технологіями, і це нищить ворогів. Противник протидіє більш потужними засобами РЕБ — ми знайшли рішення проти цього.

Бійові котики підрозділу «Картель» потребують модулів, щоб продовжувати робити те, що вміють найкраще!

Умови розіграшу: 

🟡 кожні 200 грн з суми = 1 шанс на виграш 

🟡 більша сума — більше шансів

🟡 донатиш на Монобанку не з Mono — вкажи свої контакти в коментарі, щоб ми могли з тобою зв'язатися

🟡 розіграш проведемо допомогою random.org, коли досягнемо цілі - 900 тисяч гривень

🟡 впродовж трьох днів після закриття розіграшу оголосимо результати у соцмережах KOLO.

Задонатити можна на цій сторінці, або через Монобанку.

І нехай щастить!

Зібрано: 900 967
з 900 000
100%

FAQ

Ми українські IT-експерти, котрі допомагають ЗСУ тримати технологічну перевагу над ворогом. Ми такі ж, як і багато інших людей в IT. Любимо вирішувати складні завдання та поліпшувати життя за допомогою інновацій. Ми також любимо свою країну, що дала світу безліч чудових ІТ-продуктів. І наші серця краються, адже руйнують наш дім. Ми хочемо зупинити звірства, тому допомагаємо армії отримати високотехнологічну перевагу.

100% зібраних коштів йдуть на допомогу ЗСУ. Ми в KOLO сфокусовані на трьох напрямках, це — оптика, повітря і звʼязок. Всі гроші, які ми отримуємо, ми спрямовуємо на закупівлю саме на технологічні девайси в цьому напрямку. Цільові збори — не виключення.

Для будь-якого цільового збору, на сторінці оплати, ви можете вибрати одну із трох валют UAH ₴, USD $ та EUR €. Якщо ви хочете зробити донат за реквізитами або криптою — це також можливо! Переходьте на сторінку https://www.koloua.com/donate обирайте зручний спосіб, і в коментарі вказуйте назву збору — ми спрямуємо кошти саме туди, куди ви хочете.

Ми в KOLO намагаємось бути на 100% прозорими у всіх аспектах. Фінансова звітність для нас, одне з найважливіших питань прозорості. Ви можете ознайомитись зі щомісячною фінансовою звітністю та фото звітами по всім зборам які ми вже реалізували, або плануємо реалізувати.

Отримайте допомогу від фонду KOLO

Ми працюємо виключно з офіційними запитами від військових частин, що оформлять відповідні документи та поставлять отримані пристрої на облік.

Напишіть нам, якщо маєте ідеї або запитання

Поставити запитання

Хочеш долучитися до команди KOLO?

Заповни форму

Інша інформація

Наша адреса

БО “БФ “КОЛО УКРАЇНА”, вул. Алмазна, буд. 97, м. Запоріжжя, Запорізька обл., Україна, 69009

Наш email

info@koloua.com

Запити преси

press@koloua.com