Підписки

Діяти

Підписки

Діяти

Зібрано: 68 915
Офлайн DOU Marketing Meetup. Київ
Збір завершено
Збір завершено

Офлайн DOU Marketing Meetup. Київ

Дата: 13.03.24 (середа)

Час: 18:00 — 21:30

Місце: Київ, UNIT.City

Вартість: донат на ЗСУ — від 500 грн. Донатити потрібно на цій сторінці.

Запрошуємо на другий DOU Marketing Meetup! Присвячуємо його трендам та актуальним питанням у сучасному маркетингу. Тож приготуйтеся до цікавого нетворкінгу та корисних доповідей від експертів ✨

В програмі заходу:
🎙️ Виступи від крутих спеціалістів
🤝 Можливість зустріти та обговорити актуальні теми з іншими професіоналами на нетворкінгу під час фуршету
🖤 Донати на ЗСУ

Наші спікери — експерти та практики з провідних IT-компаній

Завальнюк Андрій — Head of Inbound Marketing at Brainstack_, експерт у PMM, CRO, Email. У своїй доповіді спікер видасть базу про тести та оптимізацію конверсій, а також у деталях поділиться практичним досвідом про те, як маркетинг та продакт менеджери Brainstack_ адаптували інструмент Test Cards (від Lean Startup / Value Proposition Design) під свої потреби. 

Діана Волощенко, Creative Team Lead, та Альона Горбунова, Marketing Manager, які разом працюють в команді Universe, розкриють найважливіші аспекти створення та тестування рекламних креативів у продуктовому ІТ. А також поділяться своїм досвідом побудови ефективної взаємодії між креативною та perfomance командами.Олександр Белевець— вебмайстер, SEO фахівець, founder at Traffic Kitchen, expla. Має багаторічний досвід у маркетингу та рекламі, а також активно займається підприємницькою діяльністю в Україні. Олександр поділиться, як наймати топ-перформерів та будувати ефективну SEO-команду.

Партнери мітапу — Brainstack_GenesisexplaUniverse, UNIT.City.

Кількість місць обмежена, реєструйтеся зараз, щоб гарантувати свою участь у заході.

З будь-яких питань — km@dou.ua або @kris_malysheva

Зібрано: 68 915

FAQ

Ми українські IT-експерти, котрі допомагають ЗСУ тримати технологічну перевагу над ворогом. Ми такі ж, як і багато інших людей в IT. Любимо вирішувати складні завдання та поліпшувати життя за допомогою інновацій. Ми також любимо свою країну, що дала світу безліч чудових ІТ-продуктів. І наші серця краються, адже руйнують наш дім. Ми хочемо зупинити звірства, тому допомагаємо армії отримати високотехнологічну перевагу.

100% зібраних коштів йдуть на допомогу ЗСУ. Ми в KOLO сфокусовані на трьох напрямках, це — оптика, повітря і звʼязок. Всі гроші, які ми отримуємо, ми спрямовуємо на закупівлю саме на технологічні девайси в цьому напрямку. Цільові збори — не виключення.

Для будь-якого цільового збору, на сторінці оплати, ви можете вибрати одну із трох валют UAH ₴, USD $ та EUR €. Якщо ви хочете зробити донат за реквізитами або криптою — це також можливо! Переходьте на сторінку https://www.koloua.com/donate обирайте зручний спосіб, і в коментарі вказуйте назву збору — ми спрямуємо кошти саме туди, куди ви хочете.

Ми в KOLO намагаємось бути на 100% прозорими у всіх аспектах. Фінансова звітність для нас, одне з найважливіших питань прозорості. Ви можете ознайомитись зі щомісячною фінансовою звітністю та фото звітами по всім зборам які ми вже реалізували, або плануємо реалізувати.

Отримайте допомогу від фонду KOLO

Ми працюємо виключно з офіційними запитами від військових частин, що оформлять відповідні документи та поставлять отримані пристрої на облік.

Напишіть нам, якщо маєте ідеї або запитання

Поставити запитання

Хочеш долучитися до команди KOLO?

Заповни форму

Інша інформація

Наша адреса

БО “БФ “КОЛО УКРАЇНА”, вул. Алмазна, буд. 97, м. Запоріжжя, Запорізька обл., Україна, 69009

Наш email

info@koloua.com

Запити преси

press@koloua.com