14 723 724

25 000 000 ₴

58%

Підписки

Діяти

Підписки

Діяти

Зібрано: 7 097 332
з 7 000 000
101%
Небесна кара. Збір на 100 дронів-камікадзе для ЗСУ та ГУР
Збір завершено
Збір завершено

Небесна кара. Збір на 100 дронів-камікадзе для ЗСУ та ГУР

«Небесної кари» забагато не буває, тож KOLO оголошує стократну!

Збираємо на 100 дронів-камікадзе для ГУР, і для  82-ї ОДШБр, 44-ї ОМБр та 28-ї ОМБр (67-й батальон).

Досвідчені пілоти потребують ще більше дронів-камікадзе, які вражають ворога на далекій дистанції. 30км? Не проблема! Небесна Кара впаде на голови окупантів навіть далеко від лінії фронту.

І це не просто камікадзе, а перевірені українські літачки від сертифікованого виробника "Небесна Кара", які мають success rate ураження ~ 60%. Вони маневрені, швидкі (до 120 км/год), непомітні, літають далеко (рекорд ураження становить 52км) і дуууже болючі.

Grey Widow - підступний птах, який зʼявляєьтся там, де його не чекають, і достатньо маневрений, щоб вражати цілі як на землі так і над нею і можливо значно вище над нею. Дуже скоро вона зможе це все робити і вночі.

Наскільки далеко? Рекорд — 52 км, але, думаємо, наші захисники зможуть поставити новий, щойно організуємо для них доставку.

Щоб звалитися на голови русні далеко від лінії фронту, «Небесна кара» працює в парі з дроном-ретранслятором Matrice 300.

Це стабільний звʼязок, який забезпечує якісний кадр до самого фатального моменту. 

100 дронів-камікадзе впадуть на голови окупантів, і кожного дня вони будуть дивитися в небо із відчуття страху і очікуванням кари небесної! Оператори вміють вправно вражати ворога здалеку, лишилося дати їм можливість це робити. «Небесна кара» — ідеальний варіант.

В обмін на 100 дронів-камікадзе нам обіцяють нові кадри знищеного ворога. Тож в твоїх руках можливість організувати собі інтертеймент на найближчі місяці.

Задонатити на збір можна на цій сторінці або на Монобанку.

Нехай уся кривда повернеться окупантові стократно!

 

Зібрано: 7 097 332
з 7 000 000
101%

FAQ

Ми українські IT-експерти, котрі допомагають ЗСУ тримати технологічну перевагу над ворогом. Ми такі ж, як і багато інших людей в IT. Любимо вирішувати складні завдання та поліпшувати життя за допомогою інновацій. Ми також любимо свою країну, що дала світу безліч чудових ІТ-продуктів. І наші серця краються, адже руйнують наш дім. Ми хочемо зупинити звірства, тому допомагаємо армії отримати високотехнологічну перевагу.

100% зібраних коштів йдуть на допомогу ЗСУ. Ми в KOLO сфокусовані на трьох напрямках, це — оптика, повітря і звʼязок. Всі гроші, які ми отримуємо, ми спрямовуємо на закупівлю саме на технологічні девайси в цьому напрямку. Цільові збори — не виключення.

Для будь-якого цільового збору, на сторінці оплати, ви можете вибрати одну із трох валют UAH ₴, USD $ та EUR €. Якщо ви хочете зробити донат за реквізитами або криптою — це також можливо! Переходьте на сторінку https://www.koloua.com/donate обирайте зручний спосіб, і в коментарі вказуйте назву збору — ми спрямуємо кошти саме туди, куди ви хочете.

Ми в KOLO намагаємось бути на 100% прозорими у всіх аспектах. Фінансова звітність для нас, одне з найважливіших питань прозорості. Ви можете ознайомитись зі щомісячною фінансовою звітністю та фото звітами по всім зборам які ми вже реалізували, або плануємо реалізувати.

Запит на отримання допомоги від фонду KOLO

* ми працюємо тільки з офіційними запитами від військових частин, з оформленням відповідних документів та становленням обладнання на облік військових частин

Напишіть нам, якщо у вас є ідеї, або залишились запитання

Задати питання

Хочеш стати частиною фонду KOLO? Подавай заявку за посиланням:

Стати волонтером

Інша інформація

Наша адреса

БО “БФ “КОЛО УКРАЇНА”, вул. Алмазна, буд. 97, м. Запоріжжя, Запорізька обл., Україна, 69009

Наш email

info@koloua.com

Запити преси

press@koloua.com