14 723 874

25 000 000 ₴

58%

Підписки

Діяти

Підписки

Діяти

Зібрано: 2 381 196
Колядуємо по новому: Збір для бригади НГУ "АЗОВ" на Різдво
Збір завершено
Збір завершено

Колядуємо по новому: Збір для бригади НГУ "АЗОВ" на Різдво

З Різдвом, Україна!

Робимо різдвяні дива разом! Цього року співаємо колядки усією країною, щоб допомогти легендарним бійцям Азову. Зберемо 4 мільйони за 24 години? 

Що це за акція?

Правила прості: співаємо колядки, викладаємо їх у Instagram, додаємо хештег #CarolsForAzov або #КолядкаНаАзов. Ковбаску та “з медом паляницю” ми скуштуємо самі, а ось “пʼятака” треба відправити на банку зборів.

Закликаємо усі творчі колективи та співаків доєднатися до нашої акції. Потужно, одночасно приєднуємося до зборів, щоб відчуття свята прийшло у кожний окоп, зігріло серце кожного захисника. Ти з нами?

Що зробити, щоб долучитися?

#1. Записати колядку

Ваша колядка – не просто пісня, а потужний вияв підтримки. Ваш голос несе надію та силу тим, хто на передовій. Ваша творчість може надихнути тисячі і стати символом єдності та мужності.

#2. Викласти колядку у соціальну мережу

Викладаєте у свій Instagram

Додаєте хештег #CarolsForAzov та #КолядкаНаАзов

Додаєте Mono-банку і заклик до збору, акцентуючи увагу на тому, що на все про все у нас лише 24 години!

Відмічаєте 3 людей, кому передаєте естафету колядок для Азову. Запустіть хвилю підтримки наших захисників!

 Записуйтеся до учасників акціі зараз, бо все одно хтось вас відмітить 😊

#3. Спостерігаєте, як шириться хвиля колядок.

Ваша швидка дія може створити хвилю підтримки, яка прокотиться всією країною та світом. Це не просто збір коштів, це демонстрація нашої Незламності та Солідарності.

Вибір Колядок

Це не змагання, де ми маємо бути оригінальними або найкращими. Колядки - це надія на краще майбутнє. Тому кожен виконавець обирає свій стиль і свою пісню. Оберіть те, що зачепить серце ваших прихильників.

Якщо хочеться додати унікальності, то можна “інтегрувати” тему збору і донатів. І додати рядки або рими, які покажуть цілі зборів.

На що збираємо

Збираємо на рій FPV-дронів для бригади НГУ АЗОВ. Легендарна бригада, захисники Маріуполя, герої і незламні люди зі сталі. І збираємо не на прости пташок, а тих, які бачать окупантів вночі. Чим більше зберемо - тим більше пташок і “палких вітань” буде для загарбників. Бо однією з ключових переваг FPV-дрона є можливість завдати точкового удару, при цьому дрон вартістю від кількох сотень до кількох тисяч доларів може знищити техніку вартістю в мільйони доларів і живу силу противника - а це десятки вже "хороших" росіян.

Сьогодні ми вперше будемо офіційно святкувати Різдво саме тоді, коли це робили наші предки! Повномасштабне вторгнення Росії в Україну стало першою великою війною в Європі після Другої світової. Що тоді, під час боротьби з німецькою, а потім – радянською окупацією, що зараз, під час війни за свою незалежність, українці колядували. Різдво ж бо настає завжди.

Там во Бахмуті, де стріли чути,

Де стільки цвіту вже полягло...

Враз тихо стало і залунало:

Христос Родився! Славімо Його!

Донецька нічка, окопна свічка,

І ворогам всім лютим на зло,

Стали солдати колядувати:

Христос Родився! Славімо Його!

Під Гуляй Полем кутя на столі,

Звіздою небо там зацвіло,

Вітер у степу водить вертепи:

Христос Родився! Славімо Його!

В місті Марії промінь надії

Десь над Азовом в небо звело,

Там нас чекають, тихо співають:

Христос Родився! Славімо Його!

Під замком львівським, на Личаківськім,

Лицарів військо спокій знайшло...

Ми ж до Героїв із колядою:

Христос Родився! Славімо Його!

В древньому Римі Петрик із Криму

Разом зі світом славить Різдво,

Юля з Луганська, Настя з Бердянська:

Христос Родився! Славімо Його!

А в Тернополі маленька Оля

З фронту чекає татка свого.

Ручки складає, слізки втирає:

Христос Родився! Славімо Його!

Наша родина - вся Україна,

І Збройні сили, І ТРО,

Під Божим стягом йдем до звитяги,

Христос Родився! Славімо Його!

#CarolsForAzov

Зібрано: 2 381 196

FAQ

Ми українські IT-експерти, котрі допомагають ЗСУ тримати технологічну перевагу над ворогом. Ми такі ж, як і багато інших людей в IT. Любимо вирішувати складні завдання та поліпшувати життя за допомогою інновацій. Ми також любимо свою країну, що дала світу безліч чудових ІТ-продуктів. І наші серця краються, адже руйнують наш дім. Ми хочемо зупинити звірства, тому допомагаємо армії отримати високотехнологічну перевагу.

100% зібраних коштів йдуть на допомогу ЗСУ. Ми в KOLO сфокусовані на трьох напрямках, це — оптика, повітря і звʼязок. Всі гроші, які ми отримуємо, ми спрямовуємо на закупівлю саме на технологічні девайси в цьому напрямку. Цільові збори — не виключення.

Для будь-якого цільового збору, на сторінці оплати, ви можете вибрати одну із трох валют UAH ₴, USD $ та EUR €. Якщо ви хочете зробити донат за реквізитами або криптою — це також можливо! Переходьте на сторінку https://www.koloua.com/donate обирайте зручний спосіб, і в коментарі вказуйте назву збору — ми спрямуємо кошти саме туди, куди ви хочете.

Ми в KOLO намагаємось бути на 100% прозорими у всіх аспектах. Фінансова звітність для нас, одне з найважливіших питань прозорості. Ви можете ознайомитись зі щомісячною фінансовою звітністю та фото звітами по всім зборам які ми вже реалізували, або плануємо реалізувати.

Запит на отримання допомоги від фонду KOLO

* ми працюємо тільки з офіційними запитами від військових частин, з оформленням відповідних документів та становленням обладнання на облік військових частин

Напишіть нам, якщо у вас є ідеї, або залишились запитання

Задати питання

Хочеш стати частиною фонду KOLO? Подавай заявку за посиланням:

Стати волонтером

Інша інформація

Наша адреса

БО “БФ “КОЛО УКРАЇНА”, вул. Алмазна, буд. 97, м. Запоріжжя, Запорізька обл., Україна, 69009

Наш email

info@koloua.com

Запити преси

press@koloua.com