15 382 097

25 000 000 ₴

61%

Підписки

Діяти

Підписки

Діяти

П'ятниця
1
Грудень

У нас для тебе Подяка :)

Snow left
Snow right

Перші теплі слова тобі – від легендарної 93-ї окремої механізованої бригади “Холодний Яр”! За час війни Росії проти України на її долю випало чимало викликів. Згадайте лише Бахмут.

У 2023-му році ми дуже плідно допомогли бригаді насипати ворогу за комірець. Десятки “мавіків”, сотні FPV-дронів. Вони перетворили на брухт техніку окупантів і тих, хто стояв поруч. Рації підсилили координацію, тепловізори дали змогу вчасно дати нападникам по зубах.

І все це – завдяки невпинним донатам.

Разом з бійцями 93-ї дякуємо тобі за підтримку українського війська!

KOLO

Слідкуй за календарем, щоб встигнути на круті розіграші новорічних подарунків від KOLO.

Сьогодні ж чудовий день, щоб підтримати наших Захисників донатом!

Часті питання

Ми українські IT-експерти, котрі допомагають ЗСУ тримати технологічну перевагу над ворогом. Ми такі ж, як і багато інших людей в IT. Любимо вирішувати складні завдання та поліпшувати життя за допомогою інновацій. Ми також любимо свою країну, що дала світу безліч чудових ІТ-продуктів. І наші серця краються, адже руйнують наш дім. Ми хочемо зупинити звірства, тому допомагаємо армії отримати високотехнологічну перевагу.

100% зібраних коштів йдуть на допомогу ЗСУ. Ми в KOLO сфокусовані на трьох напрямках, це — оптика, повітря і звʼязок. Всі гроші, які ми отримуємо, ми спрямовуємо на закупівлю саме на технологічні девайси в цьому напрямку. Цільові збори — не виключення.

Для будь-якого цільового збору, на сторінці оплати, ви можете вибрати одну із трох валют UAH ₴, USD $ та EUR €. Якщо ви хочете зробити донат за реквізитами або криптою — це також можливо! Переходьте на сторінку "Зробити внесок" обирайте зручний спосіб, і в коментарі вказуйте назву збору — ми спрямуємо кошти саме туди, куди ви хочете.

Ми в KOLO намагаємось бути на 100% прозорими у всіх аспектах. Фінансова звітність для нас, одне з найважливіших питань прозорості. Ви можете ознайомитись зі щомісячною фінансовою звітністю та фотозвітами в меню "Сервіси", розділ "Інша інформація" по всім зборам які ми вже реалізували.